15/11/12

CARGOLINES DE PA AMB TOMÀQUET DEL MAS PAU

Un bon aperitiu per un bon dinar.
Ingredients: 
- 2 llesques de pa de motlle sense crosta (per a canapès)
- 100 g de pernil ibèric
- 80 g de tomàquets madurs sense pell ni llavors
- 10 g d’oli d’oliva
Elaboració 
Per començar, talleu els tomàquets a quarts, poseu-los en un bol i tritureu-los una mica amb el Túrmix.
Seguidament, afegiu-hi el pernil tallat a trossets i tritureu-ho una mica més.
A continuació, unteu una llesca de pa de motlle amb la barreja de tomàquet i pernil, cobriu-la amb l’altra llesca, unteu-la també amb la barreja i cargoleu el pa fent un cilindre. Després, emboliqueu-ho amb paper film, deixant-ho ben premsat, i poseu-ho una estona al congelador perquè quedi ben compacte, però sense congelar-ho.
Tot seguit, desemboliqueu el cilindre, talleu-lo a rodanxes, poseu-les en una safata coberta amb paper sulfuritzat, unteu-les bé amb oli i deixeu-les coure al forn durant 4 hores a 75 graus.
I ja per acabar, deixeu refredar les cargolines i emplateu-les. Jo crec que per presentar-les, el millor és una mica de sal maldon un raig d'un bon oli...
Per si us hi voleu atrevir, us deixo el vídeo del programa Cuines de TV3 on la gent del Mas Pau d'Avinyonet de Puigventós van elaborar aquesta recepta.

2 comentaris:

Ricard Closa ha dit...

Sorprenents !!! En dono fe.

Unknown ha dit...

no sé perquè ho dius...
jejejejejeeeee