10/12/12

UN BON SOPARILLU A CASA

Fa dies que el Joel tenia ganes de fer un bon tec amb el Joan i un servidor. Aquest dissabte a la nit, va ser el dia. Aquí teniu les fotos del que crec, va ser un gran sopar.
Vam Començar amb bon embotit i... 
...patés de la Llacuna. Els patés eren de ginebrons, de nous i el que per mi era impressionant, de cap i pota.
Carpaccio de gamba amb oli de vainilla i oli del propi corall de la gamba.
L'abans d'un impressionant...
...Tronc de lluç al forn amb patata i ceba.
Les postres van ser aquesta tanda de formatges acollonant. Comté, Stilton, Tentation de Saint Felicien i Mas Farró (de la Vall de Bianya) acompanyats d'una selecció de quatre melmelades anleses. El millor amic de tots ells, un gran Sauternes, un dels components...
...d'un luxe d'alineació:
- Matacans de Solergibert. Pla de Bages.
- Pazo Barrantes. Albariño.
- Chateau Clos Haut-Peyraguey 1999. Sauternes.
- Gin-tònic de Martin Miller's i Fever Tree.
Com veieu, ens vam marcar un sopar que recordarem uns quants dies.