21/1/14

UN OSPI PER INICIAR 2014 COM CAL

El meu regal de Nadal a la family acostuma a ser un convit com cal. Aquesta vegada vaig triar un dels meus restaurants preferits, l'OSPI de Sallent. Com molts dels habituals sabreu, m'encanta la cuina de l'Òscar Piedra que cuida molt el producte, el saber fer i l'elegància a taula. Vam fer un degustació amb 2 aperitius, 2 entrants, peix, carn, pre-postre i postre. 
Trobareu l'Ospi al c/Estació, 4 de Sallent. El seu telèfon és el 93.820.64.98 i la seva web (és dels restaurants que la cuiden bé)  http://www.restaurantospi.com/cuina.php/inici
No m'agrada massa utilitzar el flash i veureu que alguna foto no ha quedat del tot clara. Vinga, aquí teniu el conjunt. Que vagi de gust, dir-vos que nosaltres vam gaudir molt de l'àpat.
La patata brava de l'Òscar.
Mousse de foie amb poma, cruixent de quicos i pipes.
Tacos de bacallà fumat amb sopeta fresca de tomàquet i olivada. 
Genial coca de llamàntol amb salsa agredolça.
Taco de tonyina amb crosta de pistatxo, tomàquet i espàrrec.
Filet de vedella amb mantega de ciboulette.
Crema de cafè amb gelat de vainilla.
Mireu quin festival de xocolates!
Per tancar el tema us mostro com vam regar el dinar. Com que estàvem a Sallent, vam iniciar el tema amb bon vi del Bages, el negre Bernat Oller, i vam seguir amb aquest impressionant Recaredo del 2003. (Moltes gràcies!!!)

3 comentaris:

Bet ha dit...

Molt bona pinta tot, queda apuntat a la llista! :)

Ricard Closa ha dit...

Ospi, tu !!! Quin àpat !!!

Unknown ha dit...

molt bona pinta i efectivament, mooolt bon àpat!!! visiteu l'Ospi que val la pena i per cert, moltes gràcies pel vostre seguiment habitual al blog.