29/9/14

UN GRAN DINAR AL RESTAURANT NONONO DE BARCELONA

Dissabte vaig tenir el luxe de dinar a un local de Barcelona molt especial. El "Nonono" és un restaurant amb la mà de l'Isma Santos que es defineix com a ecològic, biodinàmic amb hort propi i vedelles pròpies. Per què això de Nonono? Doncs perquè no vol productes congelats, ni transgènics, ni fregits, ni...
No m'enrotllo, si voleu saber més, us recomano una original entrada de l'amic Ricard Espelt al seu blog:
Abans de passar al que realment interessa, agrair el convit a la genial companyia de dissabte i dir-vos que a més, el "Nonono" és un espai molt original però que no us en mostro imatge per deixar-vos algun element sorpresa per si us hi deixeu caure... 
Som-hi! Selecció de pans artesans.
Rovellons amb suquet.
Genial amanida de tomàquet de can Gallina amb buffala, ruca i pesto.
El rei del dia, Ossobuco de vedella amb òs, cuinat amb calma "monàstica". La presentació del plat, i...
...el plat a taula amb el seu suquet. Crec que poques vegades ho dic així, us recomano aquest plat, no us n'arrepentireu!!!
Aquestes patates al romaní donaven un gran toc a l'ossobuco.
Vinga, final d'una gran festa, sorprenent flam de formatge de cabra i menta amb gelat artesà de tè de roca. Una altra recomanació que us proposo...
Vam regar aquest bon àpat amb...
...el Priorat 2πr un vi rodó.
Vinga, si heu arribat fins aquí està clar que entendreu que us recomano una visita al "Nonono". Els trobareu al Passatge Lluis Pellicer, 12 (entre Muntaner y Casanova) de Barcelona.
El seu telèfon és el 934 44 99 01.