4/9/15

UN GRAN DINAR DE DIUMENGE A CAL VICENÇ DE TOUS

Amb el Rafel vam posar l'excusa d'una petita ruta btt per acabar amb un bon premi, un gran dinar a Cal Vicenç de Sant Martí de Tous (Anoia). Com veureu en les següents imatges el Vicenç se supera cada dia, així que vam gaudir d'un àpat genial. Tot plegat, un menú de gran qualitat a un preu ajustadíssim, vaja barat...
Tot es va iniciar amb aquest aperitiu, olives, fuet i anxova.
Vam seguir amb una sorpresa del xef, uns bolets de primavera, "Marçots" també anomenats "bolets de neu". No n'havia tastat mai i renoi, són boníssims!!!
Com que som originals, els dos vam fer el mateix primer plat, Crep de bolets amb salsa de tòfona.
A l'hora del segon ja vam variar. Tronc de lluç amb romesco i crema de patata i...
...aquest impressionant Xai ecològic al forn fet a la manera tradicional, com diu el Vicenç, com tota la vida!!! Un plat exquisit...
Postres, un pastís de formatge amb melmelada d'aranyons.
Els cafès els vam acompanyar amb pistatxos garrapinyats. Sorprenents...
Amb el vi ens vam deixar aconsellar i crec que la vam encertar de ple. "Ales negres" un Empordà collonut a un molt bon preu. Després dels postres no em vaig poder estar de fer un Tokaji, un finíssim vi de postres hongarès.
Els habituals del Blog ja sabeu que no és pas el primer dia que us parlo de Cal Vicenç. És un restaurant que treballa amb producte proper, de molt bona qualitat i que, cal dir-ho, treballa molt bé a un preu per mi molt econòmic.
Us aconsello passar pel c/ la Carretera 16, 08712 Sant Martí de Tous. El telèfon és el 93,809,63,43
També us convido a veure les altres dues visites que hem fet a Cal Vicenç que he deixat al Blog:
- Un menú degustació a l'estiu 2012
http://paucorcelles.blogspot.com.es/2012/09/cal-vicenc-tous.html 
- Un esmorzar de forquilla i ganivet a l'abril de 2013 
http://paucorcelles.blogspot.com.es/2013/04/cal-vicenc-de-tous-esmorzar-de.html
Gràcies Vicenç i tot el seu equip per aquests àpats tant bons!!!

1 comentari:

Josep M Comajuncosas ha dit...

No em diguis que tot això t'ho vas endrapar tu solet... :)